Maarten Padmos doet het weer

Nadat Maarten Padmos afgelopen zaterdag kampioen werd met S.K.N.W.K. 1, deed hij het gisteren nog eens dunnetjes over. Met ‘zijn’ zaalvoetbalteam, Van Oeveren/WIK, werd hij gisteren kampioen in de eerste klasse bij de Ziezavo in Zierikzee. Zij versloegen gisteren de nummer 2, café de Vlinder. Ook bij ‘De Vlinder’ een S.K.N.W.K.-er die meedeed, nl. Wesley Goud.

Onderstaand artikel is uit de P.Z.C.:

Van Oeveren /WIK doet het weer

ZIERIKZEE – De zaalvoetballers van Van Oeveren/WIK hebben gisteravond hun ZieZaVo-titel van vorig seizoen geprolongeerd.

De ploeg versloeg in een rechtstreeks duel nummer twee Café De Vlinder met 3-2. Elmar Verhage besliste het duel een paar minuten voor het einde. Daarvóór hadden Maarten Padmos (2x voor Van Oeveren/WIK), Mischa Hrkac en Wesley Goud (beiden voor De Vlinder) al gescoord. De kampioensploeg van coach Piet van de Kasteele bestaat behalve uit Verhage en Padmos uit Richard Verhage (keeper), Bart Boot, Perry Lukus, Jos Kristalijn en Erik-Jan Kort. In de tweede klasse verzekerde Stella Boys zich van de titel door een 7-3-zege op FC Kerkwerve.


foto Marijke Folkertsma