S.K.N.W.K. 2 sluit in stijl af

Eerst waren er weer de problemen met een scheidsrechter bij het 2e. Tot 2x toe dit seizoen kwam de scheidsrechter te laat. Gisteren was het zelfs nog gekker, er was nl. helemaal geen scheidsrechter. Gelukkig was assistentscheidsrechter van het eerste, Cees Dalebout, bereid om het duel tussen S.K.N.W.K. 2 en V.C.K. 2 te leiden. Klasse Cees!

Hierdoor was de scheidsrechter van de wedstrijd van de C-junioren, Fernando Bom, de eerste helft ‘vlagger’ bij het eerste. Fernando jij ook super bedankt!

Dan de wedstrijd van het 2e. Ze speelden eigenlijk gewoon een wedstrijd zoals ze het seizoen hadden moeten (willen) doen. Dan hadden ze nu zeker nog in de reserve 2e klasse gespeeld, helaas.

V.C.K. kwam overigens schitterend op 0-1, maar via twee mooie treffers van Richard Bevelander werd het uiteindelijk 2-1 voor de blauw/zwarten. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft werd het uiteindelijk nog 5-2. Jeffry Visser 2x en Richard v/d Sande 1x voerden de score verder op. Een mooi slot dus voor Tonny v/d Berge met ‘zijn’ mannen op een toch wel droevig seizoen.

Kop op mannen. Volgend seizoen gaan we ervoor!