De Meeuwen op valreep naar veilige plaats

De Meeuwen heeft in de laatste minuten van de competitie het vege lijf weten te redden. Dankzij een 2-1 thuiszege op DFS en wat hulp van SKNWK verzekerde De Meeuwen zich van een nieuw seizoen in de derde klasse.

In de eerste helft kwamen de bezoekers via Lennart Padmos op een 0-1 voorsprong, maar dankzij een treffer van Ronnie Brouwer kwamen beide clubs in de tweede helft weer op gelijke hoogte. In de laatste minuut van de wedstrijd bracht Michael Tempelman de 2-1 op het scorebord, waarna direct gekeken kon worden naar het resultaat van SKNWK-Wolfaartsdijk. Daar gaven de bezoekers een 0-2 voorsprong uit handen en via een treffer in de 92e minuut werd zelfs met 3-2 verloren.

Door de overwinning van De Meeuwen in de slotfase én het verlies van Wolfaartsdijk in de slotfase gaat De Meeuwen Wolfaartsdijk in de stand voorbij en sluit de club het seizoen af met een veilige negende plaats. Wolfaartsdijk is veroordeeld tot de nacompetitie.