Strijd topscorerslijst tussen S.K.N.W.K. 3 en 4

De mannen van ‘1 en 2′ lijken eventjes een pas op de plaats te moeten maken om de strijd om de topscorer bij de senioren van S.K.N.W.K. Het eerste elftal kreeg gisteren opnieuw een nederlaag te slikken. Nu was hekkensluiter Kruiningen met maar liefst 3-0 te sterk. Voor de 2e keer op rij wisten de blauw/zwarten geen doel te treffen. Vorige week won Yerseke 1 met 2-0. Topscorer bij S.K.N.W.K. 1 blijft Wesley Goud met 5 treffers.

S.K.N.W.K. 2 was gisteren vrij en konden dus geen doelpunten toevoegen aan hun totaal.

Met name S.K.N.W.K. 3 deed van zich spreken. Zij wonnen met maar liefst 1-10 van D.F.S. 4. Grote man was Wim Voorbeijtel. Hij maakte drie treffers en komt nu op een totaal van 7 en bezet hiermee de 3e plaats (overigens samen met Michèl Flikweert van S.K.N.W.K. 4 die gisteren 1x scoorde). Wim’s ploeggenoot Maurice Pollemans maakte gisteren 2 doelpunten. Zijn seizoentotaal is nu al 8 goals. Hiermee staat hij 2e.

De topscorer is Robby Koster van S.K.N.W.K. 4. Hij won gisteren met het 4e met 4-1 van Bruse Boys 4. Robby scoorde 2x en komt hiermee op een seizoenstotaal van 9 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.