Kruiningen doet rode lantaarn over aan S.K.N.W.K.

Gisteren stond er belangrijke wedstrijd op het programma voor S.K.N.W.K. 1. Met slechts 3 punten uit 6 wedstrijden ging het op bezoek bij rode lantaarndrager Kruiningen 1. Kruiningen had tot dan toe slechts 4 wedstrijden gespeeld en nog geen enkel punt behaald. Zij hadden ook nog maar 2x doel getroffen deze competitie.

In een slechte wedstrijd was Kruiningen uiteindelijk de gelukkigste. Zij wonnen geflatteerd met 3-0. Het is een ‘oude voetbalwet’ maar zoals zo vaak was deze ook gisteren van toepassing op S.K.N.W.K. Als je zelf je vele kansen niet benut dan krijg je het deksel op de neus. En zo geschiedde.

In een gelijkopgaande eerste helft waren de beste kansen voor S.K.N.W.K. Echter Wesley Goud wist tot 2x toe niet te scoren. Eerst schoot hij in een 1-1 duel op de keeper in plaats van erlangs. Bij de 2e mogelijkheid kopte hij de bal naast het doel na een goeie voorzet van René Verschoor.

Deze slechte vrije trap van Martijn Neele (3) belandt uiteindelijk in de muur

Aan de andere kant werd een corner van Kruiningen in een scrimmage nog net geblokt door een Nieuwerkerker. Toen S.K.N.W.K. ook nog een zuivere strafschop werd onthouden na een charge van de doelman op Wesley Goud en Robbert Padmos vlak voor de rust over het doel mikte gingen beide ploegen met 0-0 de rust in.

Duidelijk werd dat in dit duel de ploeg die als eerste zou scoren de wedstrijd ook zou winnen. Dit gebeurde ook, maar helaas voor alles dat S.K.N.W.K. is, was het Kruiningen dat de score opende.

S.K.N.W.K. kreeg weer de beste kansen in de 2e helft en dit waren zeker geen kleine. Maar als je deze niet scoort, dan win je dus nooit!! Met name de kans van George van Heukelom was tekend. Alleen voor de keeper wist hij deze niet te passeren.

Toen Kruiningen uiteindelijk in de 65e minuut de score opende, mede omdat S.K.N.W.K. te weinig druk gaf op de bal, gingen de hoofdjes al weer hangen. Zeker toen 3 minuten later een afgeslagen corner van Kruiningen ook nog (overigens schitterend) werd binnen geschoten, 2-0, was het duidelijk dat ook deze wedstrijd niets ging opleveren voor S.K.N.W.K.

Martijn Neele, hij speelde zaterdag mee bij afwezigheid van Wilco de Valk en omdat S.K.N.W.K. 2 vrij was, had nog een afstandschot, maar zijn inzet was te zwak. S.K.N.W.K. ging alle risico nemen en dit had niet het gewenste effect. Het was Kruiningen dat uit een counter zelfs nog een keer wist te scoren. Hiermee vijzelden zij hun doelpuntentotaal op tot 5, maar belangrijker natuurlijk is de winst. Robbert Padmos, en de ingevallen Kristian Bouwman en Richard v/d Sande hadden nog kansen, maar het wilde niet lukken bij de blauw/zwarten om de hatelijke nul van het scorebord te krijgen.

Het uiteindelijk trieste resultaat van een middagje voetballen in Kruiningen

S.K.N.W.K. is nu dus afgezakt naar de laatste plaats op de ranglijst. Eén ding is zeker, lager kan niet meer. Wel zal er hard getraind en gewerkt moeten worden en belangrijker is dat het team opstaat met z’n allen! Knokken voor wat ze waard zijn en weg van de enige plaats in de 3e klasse die rechtstreekse degradatie tot gevolg heeft.

Hiervoor heeft S.K.N.W.K. 1 nog 15 wedstrijden. Te beginnen as. zaterdag tegen Kapelle 1. Ook een ploeg die erg laag staat op de ranglijst, maar dit is zeker geen garantie voor punten, bleek wel gisteren!

Dus mannen, zet hem op!

S.K.N.W.K. 1: Koen de Jonge, Martijn Neele, Sytze Stins, Martin Kiesenberg, René Verschoor, Robbert Padmos, George van Heukelom, Sander Uijl, Wesley Goud (Richard v/d Sande), Erwin Nelissen, Emiel Kuijten (Kristian Bouwman).

5 reacties op "Kruiningen doet rode lantaarn over aan S.K.N.W.K."

1. Ik zie de trainer van Kapelle boven op de foto staan, en ik denk niet dat hij een slapeloze nacht krijgt als hij denkt aan de wedstrijd tegen SKNWK.

2. Feit blijft | 25-10-2009 at 10:56 |

dat je zult moeten scoren wil je uberhaupt een wedstrijd kunnen winnen

3. jammer Laatste | 25-10-2009 at 10:50 |

Jammer dat de jongens verloren, maar nu word gezegd over de kansen van Wesley, maar als hij iedere kans maakt zou hij niet bij Nieuwerkerk spelen,het waren er maar 2 misschien 3 en ook die andere jongens niet, want zo veel kansen hebben ze niet gehad, niemand. Je kan beter eens schrijven over de corners, nu en verleden week, niet ene corner komt voor het doel,( ja die van Erwin gisteren),ze worden allemaal opgevangen door de tegenstander, dan vraag ik mij af, waar staat er dan een SKNWker, niet bij de eerste paal. Maar gisteren hoorde ik eens is het nog eens gebeurt, en toen na het einde competitie stonden ze 3e plaats. dus nog niks verloren jongens, het komt vanzelf.

4. uitgelicht | 25-10-2009 at 10:48 |

lager kan toch namelijk 4e klasse. Lijkt mij momenteel zondermeer haalbaar.

5. citaat | 25-10-2009 at 09:22 |