Alle neuzen weer zelfde kant op bij S.K.N.W.K. 1

De hectiek van de laatste weken rond S.K.N.W.K. 1 ligt gelukkig achter ons. Gisteren werd middels een klinkende overwinning van maar liefst 5-2 Yerseke 1 huiswaarts gestuurd. Een mooi start van hopelijk een schitterende eindsprint van S.K.N.W.K. 1 met als enig doel, het verlengen van het verblijf in de 3e klasse.

Na 2 weken training met Jan Heikamp lijkt het weer helemaal op de rit bij S.K.N.W.K. Vorige week al positieve geluiden na de nipte nederlaag tegen De Noormannen 1. Gisteren niet alleen positieve geluiden, maar ook een schitterend resultaat en een geweldige wedstrijd.

Ook assistent-scheidsrechter Cees Dalebout is gelukkig terug gekomen op zijn besluit. Alles in het belang van S.K.N.W.K. Hij zal de rest van dit seizoen weer ‘vlaggen’ bij het 1e. Klasse Cees en bedankt!

Probleempje blijft nu alleen nog de coaching op zaterdag. Gisteren namen de geblesseerde Wesley Goud en trainer van het 2e, Martijn Neele, de honneurs waar. Het bestuur van S.K.N.W.K. hoopt dat dit nog opgelost kan worden voor de laatste 6 duels.

Volgende week komt Kruiningen op bezoek in Nieuwerkerk. Als er met net zoveel inzet en passie wordt gespeeld als gisteren dan hebben we er alle vertrouwen in!

Zet hem op.

2 reacties op "Alle neuzen weer zelfde kant op bij S.K.N.W.K. 1"

  1. Vlagger t weede | 08-03-2010 at 11:06 |

    Beste collega Cees, ben blij dat je er weer bent.

  2. alle neuzen dezelfde kant op

Reacties gesloten.