Martijn Neele maakt vier treffers voor SKNWK 2

Met vier treffers in de met 6-2 gewonnen wedstrijd van S.K.N.W.K. 2 op M.E.V.O. 2 had Martijn Neele een groot aandeel in de overwinning van de blauw/zwarten. Hiermee schroefde hij zijn seizoenstotaal op naar 16 doelpunten.

De andere 2 doelpunten namens S.K.N.W.K. 2 kwamen op naam van Remco Veenboer die hiermee zijn 2e en 3e competitietreffer liet aantekenen dit seizoen.

De top van de ranglijst van de senioren van S.K.N.W.K. kwam niet tot scoren en blijft dus onveranderd. Wim Voorbeijtel is de trotse koploper met 22 doelpunten. Robby Koster staat 2e met 19 goals. Neele staat inmiddels gedeeld 3e met Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4). Maurice Pollemans (S.K.N.W.K. 3) sluit de top vijf met 15 treffers.

S.K.N.W.K. 1 verloor gisteren met 2-0 van D.F.S. 1. Hier dus geen doelpunten namens de Nieuwerkerkers. S.K.N.W.K. 3 speelde met 1-1 gelijk tegen M.E.V.O. 4. De treffer kwam op naam van Mark Passchier.

Omdat S.K.N.W.K. 4 – D.F.S. 4 werd afgelast, kon ook hier geen verandering worden aangebracht op de topscorerslijst.

Met 4 treffers van Neele gisteren ging als snel de vergelijking op met Lionel Messi (met deze week 4 doelpunten namens Barcelona in de Champions League tegen Arsenal). Misschien gaat deze vergelijking niet helemaal op………?

Neele eiste overigens na afloop van de wedstrijd de bal op bij de scheidsrechter. Met een zuivere hattrick in de 1e helft (van 0-1 werd het 3-1 voor de blauw/zwarten) en nog 1 treffer in de 2e helft wordt de bal toegevoegd aan zijn collectie…….

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.

6 reacties op "Martijn Neele maakt vier treffers voor SKNWK 2"

1. Mediumvisor | 12-04-2010 at 17:36 |

Elke ****** die iets schrijft zonder zijn eigen naam te gebruiken is al te triest voor woorden!

En als er iemand is die zijn club NOOIT in de steek laat, dan ben ik dat!

2. Martijn | 12-04-2010 at 12:17 |