SKNWK 1 rode lantaarndrager na nederlaag bij DFS

Door de 2-0 nederlaag bij D.F.S. 1 en het 4-4 gelijke spel van Spui 1 en Kapelle 1 is S.K.N.W.K. 1 weer rode lantaarndrager in de 3e klas A K.N.V.B. Zuid 1. Met Slechts 15 punten uit 20 wedstrijden bezetten ze de 12e plaats.

Gisteren traden de blauw/zwarten aan in Burgh-Haamstede tegen D.F.S. 1. Echter kreeg S.K.N.W.K. geen poot aan de grond en werden ze terecht getrakteerd op een 2-0 nederlaag. Tot overmaat van ramp kreeg Oleg Bondarenko 2x geel en kon dus vroegtijdig inrukken. De Nieuwerkerkers kregen bijna geen kansen en D.F.S. hoefde niet eens echt aan te zetten om de punten in eigen huis te houden.

Nu komt het aan op de laatste 2 wedstrijden. Te beginnen op 24 april met de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor S.K.N.W.K. 1. Op sportpark ‘Het Springer’ is de nummer 11, Spui 1, dan de tegenstander.

Bij winst gaan de Nieuwerkerkers weer over Spui heen (en misschien ook wel over Kruiningen 1 als die zouden verliezen). Bij een gelijkspel blijft S.K.N.W.K. nummer laatst.

Bij een nederlaag is het misschien zelfs wel gedaan met het 3e klasserschap (ze zijn dan ook afhankelijk van de uitslag van Kruiningen).

Al met al is het te hopen dat het besef er is dat het 5 voor 12 is geweest!!

2 reacties op "SKNWK 1 rode lantaarndrager na nederlaag bij DFS"

  1. vlaggenschip | 11-04-2010 at 12:49 |

    Een echte kapitein gaat mee als zijn schip ten onder gaat. Zeker als hij er zelf debet aan is…

  2. ik denk | 11-04-2010 at 12:23 |

    dat het 5 over 12 is. Prins sprong niet voor niks van de zinkende boot…

Reacties gesloten.