Martijn Neele met stip op 3 op topscorerslijst

Na het met 1-6 gewonnen duel van S.K.N.W.K. 2 op Kapelle 3 staat Martijn Neele met stip op 3 (op plaats 3 met 3 treffers) op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.. Neele scoorde in de 1e helft 2x en maakte in de 2e helft een strafschop (en dat was nodig ook, want 2 weken geleden schoot hij een penalty over in plaats van in het doel).

Overigens is dit een gedeelde 3e plaats. Hij deelt deze positie met zijn medespeler Tonny v/d Berge (gaf gisteren één assist aan Neele, maar scoorde zelf een keer niet), Stephan Wessels (hij scoorde gisteren 1x voor S.K.N.W.K. 3 in het met 4-3 gewonnen duel tegen S.K.N.W.K. 4) en Michèl Flikweert. Flikweert maakte gisteren 2 treffers voor het 4e. Hij had al 1x gescoord voor S.K.N.W.K. 2 en komt hiermee dus op 3 doelpunten.

De onbetwiste nummer 1 blijft Jeffry Visser. Hij blijft maar scoren deze competitie. Gisteren ook weer 2x namens S.K.N.W.K. 2. Zijn seizoenstotaal is nu al 6 en dat wil dus zeggen dat Visser na 4 wedstrijden gemiddeld 1,5 doelpunt per wedstrijd scoort! Een aardig gemiddelde voor iemand die een jaar lang niet heeft kunnen spelen vanwege een zware knieblessure.

De 2e plaats op de topscorerslijst is voor de topscorer van vorig seizoen, Wim Voorbeijtel. Hij maakte er gisteren 2 namens S.K.N.W.K. 3 en komt hiermee op 4 doelpunten in het seizoen 2010-2011.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.

1 reactie op "Martijn Neele met stip op 3 op topscorerslijst"

1. helaas | 26-09-2010 at 09:20 |

Ik dacht topscorer van de vrouwen, maar dat was een droom….