Hekkensluiter SKNWK moet gat laten vallen

door Klaas Verspoor

MIDDELBURG – SKNWK leed zaterdagmiddag in de derde klasse A een pijnlijke 6-2-nederlaag tegen Colijnsplaatse Boys. De ploeg van trainer Gerard Olijhoek staat laatste, met vier punten achterstand op Domburg en vijf op Veere, waardoor het de aansluiting begint te verliezen.

Colijnsplaatse Boys-SKNWK 6-2: In de openingsminuut kreeg Colijnsplaatse Boys de allereerste kans, maar kwam SKNWK even later uit een strafschop op voorsprong. Na een overtreding op Stefan Vermeer zorgde Wilco de Valk voor de 0-1.

De thuisploeg ging niet bij de pakken neerzitten. Jermo Sandee schoot op de paal, maar via Michiel van der Weele werd het toch 1-1. Van der Weele, die ook nog de paal raakte, zorgde ook voor de 2-1 en was betrokken bij de 3-1 en 4-1. Sandee zorgde na Van der Weeles assist voor de 3-1. Van der Weele tekende zelf voor de 4-1-ruststand.

Kort na rust tilde Sander van Ouwerkerk de score naar 5-1. Uit een vrije trap van Oleg Bondarenko kopte De Valk zijn en SKNWK’s tweede treffer binnen, maar het slotakkoord was toch weer van Colijnsplaatse Boys. Robbert Jan van de Genugten, die twee seizoenen geleden een jaartje bij Zierikzee speelde, maakte 6-2.

Yerseke-De Meeuwen 3-0 (1-0). Frank Bakker 1-0, Bernie Steketee 2-0, Michel de Rooij 3-0.

VCK-Domburg 1-0 (0-0). Danny Joosse 1-0 (strafschop).

Spui-Heinkenszand 3-3 (3-2). Ad Verlinde 1-0, Kevin de Roode 2-0, Mark Doene 2-1, Jeroen Verdonk 2-2, Veli Eryürük 3-2, Kevin Jacobusse 3-3.

Kapelle-Nieuwland 1-1 (0-0). Francis Langemaire 0-1, Tim Jacobusse 1-1. Rode kaart: Michel Carol (Nieuwland).