Positieve reacties op ‘Club of the Day’

Sinds gisteren, donderdag 16 december 2010, hebben we op onze website weer een nieuwe rubriek, namelijk ‘Club of the Day’.

In de linkerkolom van de website ziet u elke dag een vermelding van de “Club of the Day” (COTD). Deze vermelding bestaat uit een clubnaam en de vestigingsplaats. Wanneer je op de clubnaam klikt, word je doorgestuurd naar de website van deze club.

De COTD wordt dagelijks willekeurig gekozen uit meer dan 3.000 voetbalclubs die de webredactie in de afgelopen maanden in een database heeft gestopt.

Bij het nieuwsbericht gisteren over dit nieuwe item stonden al een aantal leuke reacties. Vanacht werd er door R.K.H.S.V. uit Maastricht ook een reactie in ons gastenboek geplaatst:

Allereerst bedankt voor het zijn van de club of the day. Welnu even over onze club, ook derdeklasser na vorig jaar 2e klasse te hebben gespeeld. Momenteel bezet ons eerste team een 2e plek,onder stadsgenoot Scharn.

Heugem ligt onder de rook van Maastricht, zuidelijk richting Eijsden. We zijn een combinatieclub met het ook bij ons in de klasse uitkomende DBSV red sox ,studententeam met zowel ?3 dames als 8 herenseniorenelftallen. Verder heeft alleen RKHSV een grote jeugd met G-elftallen en 3 meisjes 7-tallen, verder een 23 tal jeugdteams.

Maastricht centrum is met een tiental minuten goed doortrappen met de fiets makkelijk te bereiken. Maastricht had met Petrus Regout de eerste industrie van het land. SPHINX Maastricht is de enige overgebleven tak ervan,tegels enz.

Ik wens jullie verder nog veel suc6 en hoop dat jullie eerste een rivival mag meemaken na de winterstop.

Groetjes vanuit Heugem langs de rivier de Maas, Roger.

2 reacties op "Positieve reacties op ‘Club of the Day’"

  1. Gary Lineker | 17-12-2010 at 17:18 |

    Wel bekend logo hoor

  2. Altijd gezellig, die Limburgers!!!

Reacties gesloten.