Diverse wijzigingen op website

Het is u misschien opgevallen dat onze website de afgelopen tijd op enkele plaatsen is gewijzigd.

Zo kunt u sinds een aantal weken elke dag een nieuwe ‘Club of the Day’ aanschouwen. Door een klik op deze club komt u op de website van deze willekeurig gekozen amateurvoetbalclub in Nederland.

In de linkerkolom staan nu ook de laatste twitterberichten van S.K.N.W.K. Aan de rechterzijde vind u de top van het S.K.N.W.K.-Totoklassement.

De nieuwe teamindeling met betrekking tot de voorjaarscompetities bij de diverse jeugdteams zijn ingevoerd. De lay-out van het nieuwsoverzicht is compacter waardoor er meer nieuwsitems zichtbaar zijn. De berichten van vandaag en gisteren worden weergegeven met een klein intro. Daaronder staat een overzicht van de nieuwsitems van de dagen ervoor. Hiervan is alleen de titel zichtbaar.

Tot slot is er aan de linkerzijde ook een overzicht te zien van de laatste nieuwsberichten van Voetbal International middels een zogenaamde RSS-feed.

Zo ziet u dat de redactie nog steeds achter de schermen druk bezig is om www.sknwk.nl nog actueler, interactiever en informatiever te maken. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u mailen met de webmaster.

1 reactie op "Diverse wijzigingen op website"

  1. Dagelijkse bezoeker | 30-12-2010 at 18:00 |

    Kan ook nu weer niet anders zeggen als complimenten

    echt een van de beste sites en zeer uptodate

    ga zo door

Reacties gesloten.