Venijn zit hem opnieuw in de staart bij SKNWK 1

Vanwege de afgelastingen op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ speelde S.K.N.W.K. 1 gisteren een oefenwedstrijd tegen Krabbendijke 1. Een ploeg die in de andere 3e klasse (3e klasse B) prima meedraait met de bovenste ploegen.

Of het het kunstgras was, zullen we niet weten, maar S.K.N.W.K. werd door de bezoekers van het kastje naar de muur getikt. Met slechts twee treffers voor de thuisploeg mochten de blauw/zwarten voor de rust nog van geluk spreken. Het was Wilco de Valk die S.K.N.W.K. terugbracht in de wedstrijd na een prima pass van Robert Padmos.

Met een beetje meer geluk in de afwerking had het zelfs gelijk kunnen zijn met de rust, maar met 2-1 gingen beide ploegen om de thee.

In de 2e helft was het opnieuw Krabbendijke dat de betere ploeg was. Ze liepen zelfs uit naar 4-1 met nog zo’n kwartier spelen voor de boeg.

Nadat het zelfs ook nog 5-1 werd, was het eindelijk de beurt aan S.K.N.W.K. Net als vorige week (toen in de laatste minuten uit werd gelopen van 1-1 naar 1-4 tegen Domburg 1) wist S.K.N.W.K. maar liefst 3x te scoren!!

Via nog twee keer Wilco de Valk en 1x Robert Padmos werd de stand draaglijker. Eindstand 5-4.

Een nuttig oefenduel zoals dat dan zo mooi heet. Toch zal er volgende week uit een ander vaatje moeten worden getapt als we punten willen halen in de strijd tegen degradatie. Deze week weer 2x trainen, want je ziet dat met veel trainingsarbeid je in ieder geval conditioneel niet onder hoeft te doen voor de tegenstander.

S.K.N.W.K.: Erwin Maliepaard (Mike Bakker, Kevin Schiettekatte (Steven Padmos), René Verschoor, Martin Kiesenberg, Timo Verkaart (Sander Uijl), Martijn Rentier, Robert Padmos, Martijn Backx, Oleg Bondarenko (Jeroen Backx), Wilco de Valk, Stefan Vermeer (Oleg Bondarenko).