Robert Padmos met van Oeveren/WIK kampioen

Het zaalvoetbalteam Van Oeveren/WIK heeft de kampioenstitel van Ziezavo geprolongeert. Het team van coach Piet van der Kasteele won in sportcentrum Onderdak overtuigend met 5-1 van naaste concurrent Zuid Zuid West. Een wedstrijd die bol stond van spanning en waarbij Zuid Zuid West in de eerste helft op gelukkige wijze op voorsprong kwam door een eigen doelpunt van Van Oeveren speler Ganzeman.

Maar in de tweede helft was het Kasimier Snoek die met een fraaie goal Van Oeveren/WIK langszij bracht. Toen even later een speler van Zuid Zuid West twee minuten tijdstraf kreeg gebruikte Van Oeveren de man meer situatie optimaal en zorgde Kasimier Snoek voor de 2-1. Zuid Zuid West viel daarna massaal aan maar verzwakte de verdediging en daar maakte Marco Ganzeman handig gebruik van: 3-1. Een paar minuten later zorgde Ganzeman ook nog eens voor 4-1 en tenslotte was het Rick Bevelander die de eindstand op 5-1 bracht.

De ploeg werd na afloop gehuldigd met de fraaie kampioensbeker en mag op 18 april in Sportpunt Zeeland in Goes Schouwen Duiveland vertegenwoordigen voor het Zeeuwse kampioenschap.