Mix Clubkampioenen

Nu de voetbal eventjes stil ligt proberen diverse S.K.N.W.K.-ers toch sportief bezig te blijven. O.a. wordt bij onze ‘buren’ van TV Duiveland een balletje geslagen. Sommige doen dit niet onverdienstelijk valt te lezen op de website van TV Duiveland

Zondag 19 juni zijn de eerste finales van de clubkampioenschappen 2011 gespeeld. Wilco heeft zijn titel in mix A/B met succes geprolongeerd, dit jaar met zijn echte partner Suzanne. In de finale hebben zij Nelleke en Ewald met 6-2 6-2 verslagen. Proficiat.

De finale mix A werd gespeeld tussen het koppel Peter/Linda en Erwin/Jose, nadat Erwin en Jose verrassend het als 1e geplaatste koppel Serge/Angela in een spannende strijd hadden verslagen. Ook Peter wist zijn titel met succes te verlengen, nadat hij in 2010 met Renate had gewonnen. Peter en Linda hebben de finale overtuigend gewonnen met 6-3 6-1. Mooie prestatie.

Komende zondag 26 juni worden de overige finales (enkels en dubbels) gespeeld. De weersverwachting is uitstekend. Dat beloofd een mooie dag te worden met hopelijk veel leuke en spannende potten. Kom gerust even kijken.

Sportieve groet,

TC