Verslag Duiveland D1 – SKNWK D1 (van Duiveland)

Hieronder een wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Duiveland D1 en S.K.N.W.K. D1 van de website van Duiveland:

Duiveland D1 moet hoofd buigen voor SKNWK D1,verschil nu nog 1 doelpunt!!

Duiveland D1 moet hoofd buigen voor SKNWK D1,verschil nu nog 1 doelpunt!! Wedstrijddag vier, wederom voetballen tegen de nummer twee, SKNWK D1 was tweede geworden na winst vorige week tegen DFS. SKNWK startte met de eerste aanval, maar Duiveland kon hierna wel in het spel blijven, echter alles was zeer rommelig en niet goed afgewerkt, in de achtste minuut kon SKNWK hiervan profiteren en doorgaan tot de 0 –
1, bijna gelijk gevolgd door de 0 – 2.

Duiveland was hier enigszins door uit het veld geslagen. Bij weer de volgende aanval van SKNWK kon Leroy de bal wegwerken, en de volgende werd door Leander afgeweerd. De keeper van SKNWK moest hierna een keer ingrijpen bij een Duivelandse aanval, maar echt gevaarlijk werden deze niet door hun goede verdediging, en een goed spelend middenveld brachten ze onze spelers uit balans.

De twintigste minuut, SKNWK spelers kunnen wederom via het midden doorstoten en de 0 – 3 valt. Duiveland krijgt twee minuten later een vrije trap toegewezen door de scheidsrechter niet ver van het zestien meter gebied, rens benut deze kans prima en maakt de 1 – 3, echter op slag van rust weet SKNWK wederom te scoren 1 – 4.

De tweede helft geeft het beeld van een wat vertwijfeld Duiveland en een sterk spelend SKNWK die de overwinning ruiken, verdedigend gaat het bij Duiveland gelukkig wat beter maar de kansen van hen voor de goal van SKNWK worden slecht afgewerkt, gelukkig
voor ons weet SKNWK nog “slechts” twee keer het net te raken.

In de negenenvijftigste minuut kan Jan na vele malen gemist te hebben de 2 -6 inschieten. De eerste verloren wedstrijd van dit Seizoen, maar jongens aankomende week jezelf herpakken, we hebben een vrij weekend voor de boeg, en de week daarna spelen we uit tegen MZC D2.