Verslag SKNWK 3 – Duiveland 4 (van Duiveland)

Hieronder een wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tussen S.K.N.W.K. 3 en Duiveland 4 van de website van Duiveland:

SKNWK 3 – Duiveland 4 (0-4)

Met zomers weertje beginnen we aan de wedstrijd te tegen Nieuwerkerk 3 en vanaf het begin is het duidelijk dat wij de ploeg zijn die veel en veel sterker zijn en dat het wachten is op de eerste goal. Voor 85% voetballen we op de helft van onze tegenstander, aanval na aanval maar het wachten bleef, maar duren en we mogen zelfs van geluk spreken dat we bij een van de laatste zeldzame aanvallen van Nieuwerkerk niet met achterstand de kleedkamers ingingen daar onze keeper door een misverstand in de verdediging een inzet van zo’n gruttepikker maar net met de punt van de schoen kon keren.

Gefrustreerd gingen we dus thee drinken, om de vele verprutste goede mogelijkheden. Tweede helft hetzelfde beeld in de eerste 10 minuten en je voelt het ongeloof weer opkomen, gelukkig na een klein kwartier een mooie openings pass van Willem Hartingsveld naar rechts op de aanvallers Alexander en Eric, Eric de Boed gaat goed door, blijft koel en schuift hem over de grond strak binnen 0-1, he, he wat een ontlading.

Hierna gaan we beter voetballen maar komen ook nog een paar keer voor onze goal goed weg, het blijft toch een beetje vreemde wedstrijd. In de 23e minuut krijgt Ali de bal voor de zestien in het bezit en weet een paar van die blauwe lekker te dollen en maakt de zeer belangrijke 0-2. Vijf minuten later weer eigenlijk hetzelfde en scoort Ali de 0-3, kat in ,t bakje.

Na nog wat vermakelijke rariteiten voor onze goal wordt even later Willem in de zestien onder de voet gelopen en wijst de scheidsrechter terecht naar de penaltystip welke heel goed door Rob Wijnstekers in de linkerbovenhoek wordt benut 0-4. Heerlijke overwinning wat we dan ook allemaal verder uitbundig vieren bij de wedstrijd thuis van het eerste.