Goalkeeper Academy o.l.v. Pim Doesburg bij NOAD’67

Goalkeeper Academy o.l.v. Pim Doesburg op 23 februari op de velden van NOAD ’
67

Feyenoord Goalkeeper Academy Clinics zal 23 februari a.s. op Zeeuwse bodem neerstrijken. Het sportcomplex van NOAD’67 wordt omgetoverd tot het Zeeuwse Varkenoord. De clinic staat onder leiding van oud keeperstrainer van Feyenoord en het Nederlands Elftal Pim Doesburg.

Het vak van keeper vraagt veel discipline, communicatie en samenwerking, iets wat de Feyenoord Goalkeeper Academy programma’s voor alle keepers op verschillende manieren beschikbaar maakt. Je vindt keepen leuk en op basis van je passie maak je kennis met de club Feyenoord en word je op vele vlakken ontwikkeld naar je eigen plafond.

Onder leiding van oud keeperstrainer van Feyenoord en het Nederlands Elftal Pim Doesburg, worden samen met zijn trainersstaf alle aspecten van het keepersvak binnen de Feyenoord standaard aan je bijgebracht.

Dus, wil je in aansluiting op je clubtraining en onder topbegeleiding aan je vaardigheden werken? Dan is dit een unieke gelegenheid voor jou.

Feyenoord Goalkeeper Academy Clinic vindt plaats op de velden van NOAD’67 in Sint Philipsland op donderdag 23 februari a.s. Je wordt om 09:00 uur verwacht en de dag zal afgerond worden rond 16:00 uur. Zo beleef je een dag lang wat het is om onderdeel van een topclub te zijn!

Pim Doesburg belooft dat iedereen maximale aandacht en begeleiding krijgt, en met een onvergetelijke belevenis naar huis gaat! Ben je echt een topper, dan ziet Feyenoord dat meteen!

Wat kost het en wat krijg je hiervoor terug. Deelnemers betalen € 60,-.

Je krijgt hiervoor o. .en Feyenoord Soccer Schools Puma keeperskleding pakket bestaande uit een korte broek, keepershirt en sokken; een Feyenoord deelnamecertificaat getekend door Pim Doesburg; een Feyenoord kado; kans op mooie prijzen voor Fun Master, Skills Master en Game Master en natuurlijk een dag vol keepersplezier, inclusief lunch en sportdrankjes.

Inschrijven
Inschrijven moet je via de website www.feyenoordsoccerschools.nl en dan naar aanmelden. De rest volgt vanzelf.

keepersclinic Pim Doesburg.doc