Name game (16): Het Zeeuws elftal van echte mannen

Met smart wordt hier en daar wekelijks uitgekeken naar de Name Game. Ook door Michael Boonman van Volharding. Elke week kijkt hij hoopvol of hij is opgenomen in een selectie voor de Name Game. Telkens laat die achtelijke RudeStats hem links liggen. Dan maak ik toch gewoon mijn eigen elftal, dacht hij. En dat wordt vandaag gepromoveerd tot zestiende aflevering van deze rubriek.

Michael heeft gekozen voor een Zeeuws elftal van echte mannen. Als trainer heeft hij Bennie Boerman van Corn Boys gepasseerd ten faveure van Huib Meerman van Nieuwland. Een veld heeft Michael ook al geregeld. Waar anders dan in Westkapelle bij De Noormannen. Het keepersprobleem loste hij soepeltjes binnen zijn eigen vereniging op.

Eerste keus in Ovezande, Wesley Remijn, heeft een breuk opgelopen in zijn scheenbeen en Hans Boonman neemt de honneurs onder de lat waar in de slotfase van de competitie. Hij krijgt meteen een basisplaats in het Zeeuws elftal voor echte mannen. Dankjewel Michael!

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/

1 reactie op "Name game (16): Het Zeeuws elftal van echte mannen"

  1. Kristian | 26-04-2012 at 19:21 |

    Je moet het maar allemaal willen opzoeken…

Reacties gesloten.