Vier spelers hebben score van 100 %

Gisteren speelden twee van de drie (helaas hebben we moeten besluiten het 3e elftal terug te trekken) seniorenteams haar tweede competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 kwamen in aktie. Ook S.K.N.W.K. 3 moest nog 1x ‘de wei’ in, maar dit was een bekerduel. S.K.N.W.K. 4 was nog vrij.

S.K.N.W.K. 1 won met 3-2 van Vrederust 1. De doelpunten kwamen op naam van Carlo v/d Maas, Robert Padmos en Martijn Backx. Voor hen alledrie opnieuw een doelpunt, net als vorige week.

S.K.N.W.K. 2 werd van ‘het matje’ gespeeld door Heinkenszand 3 en mocht blij zijn dat het slechts 1-3 werd. Hier was Stefan Vermeer de doelpuntenmaker die zodoende na zijn 3 treffers van vorige week nu met 4 doelpunten de ranglijst van topscorers bij de seniorenteams van S.K.N.W.K. nog steeds aanvoert.

Zodoende dus vier spelers, Carlo v/d Maas, Robert Padmos en Martijn Backx namens S.K.N.W.K. 1 en Stefan Vermeer namens S.K.N.W.K. 2 die in beide competitieduels minimaal 1x wisten te scoren en dus een score van 100% hebben.

Volgende week ook de eerste competitiewedstrijd voor S.K.N.W.K. 4. Dan zal waarschijnlijk ook clubtopscorer van vorig seizoen, Wim Voorbeijtel, in aktie komen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.