Martijn Backx staat nu al op 11 treffers

Gisteren kwamen voor de tweede keer deze competitie alle seniorenteams in aktie. Het was een prima middag voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 4. Zowel 1 en 4 wisten hun partij te winnen. S.K.N.W.K. 2 vergat te winnen in Scharendijke en kwam ‘slechts’ met een puntje naar huis.

S.K.N.W.K. 1 kon evenals vorige week aan het doelsaldo werken. Wonnen de mannen van trainer/coach Thomas de Ridder vorige week met 8-1 van Alliance, gisteren was Brouwershaven kind van de rekening. Het werd nu 0-7 voor de blauw/zwarten.

Martijn Backx was opnieuw ‘de grote man’. Nu maakte hij maar liefst 5 doelpunten en komt nu deze competitie al op 11 treffers (in slechts 4 wedstrijden). Hij is dan ook de koploper op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

Zijn ploeggenoten Robbert Uijlk en Robert Padmos maakten de overige twee treffers. Voor Padmos toch ook al weer zijn vijfde doelpunt. Hij staat samen met Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 2, hij was gisteren niet aanwezig) op een tweede plaats op de topscorerslijst met 5 doelpunten. Voor Robbert Uijl was het zijn eerste doelpunt dit seizoen.

Voor S.K.N.W.K. 2 wisten Erwin Nelissen 2x en Koen de Jonge te scoren. Nelissen staat nu op 3 doelpunten (hij speelde nog maar 2 duels mee). Koen de Jonge, normaliter keeper, blijft ook makkelijk te kunnen scoren.

Tot slot S.K.N.W.K. 4. Voor hen dus de tweede wedstrijd. Na de 2-6 nederlaag van vorige week wisten ze nu 3-7 te winnen van D.F.S. 3. Richard v/d Sande scoorde zijn eerste drie treffers dit seizoen. Nieuwkomer Ali Zaman blijkt ook een versterking te zijn. Hij liet gisteren twee keer het net bollen. Stehan Wessels en Robbert Wandel verzorgden de overige produktie namens ‘de baggerschuit’.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.

http:///wp-content/uploads/old/brouwershaven1sknwk1_1213_comp_4.jpg