Wim Voorbeijtel scoort vier treffers

De topscorer van vorig seizoen, Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4), liet gisteren voor weer zijn voeten spreken. S.K.N.W.K. 4 was in Kerkwerve véél te sterk voor W.I.K. ’57 2. Het werd uiteindelijk 1-7. ‘Keu’ maakte vier doelpunten. Hiermee komt hij al weer op een totaal van zes dit seizoen. De overige treffers kwamen op naam van Maurice Pollemans en Erwin Bos (voor beiden hun eerste competitiedoelpunt dit seizoen) en Richard v/d Sande, die hiermee al zijn vierde doelpunt produceerde.

Op sportpark ‘Het Springer’ was het ook een prima middag. Eerst won S.K.N.W.K. 2 met 3-0 van Kloetinge 4. Stefan Vermeer maakte twee van de drie treffers en heeft inmiddels ook al weer een seizoenstotaal van 7. De andere treffer werd gescoord door Tonny v/d Berge. Hij maakte zijn 2e doelpunt deze competitie vanaf ‘de stip’.

Daarna deed S.K.N.W.K. 1 het dunnetjes over. Zij traden aan tegen D.V.O. ’60 1. Een duel tussen de nummers één en twee. In de 2e helft lieten de blauw/zwarten zien dat ze op dit moment de sterkste zijn. De teller stokte bij 6-1.

Robert Padmos scoorde twee doelpunten en staat ook al weer op 7. Topscorer Martijn Backx scoorde deze keer 1x en bracht zijn seizoenstotaal op 12. Carlo v/d maas (zijn 3e dit seizoen), Remco v/d Berge (ook al weer zijn 4e doelpunt) en Remco Veenboer (2e competitiedoelpunt) verzorgden de rest van de produktie.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.