SKNWK E2 een maatje te groot voor Bruse Boys E3

Hieronder een wedstrijdverslagje van de wedsdtrijd van gisteren, zaterdag 21 september 2013, tussen Bruse Boys E3G en S.K.N.W.K. E2 van de website van Bruse Boys:

Zaterdag 22 september stond de wedstrijd tegen SKNWK E2 op het programma, het zou een lastige wedstrijd worden want sknwk had immers hun eerste wedstrijd met 20-1 gewonnen. Dat het een lastige wedstrijd zou worden werd ook wel gelijk duidelijk binnen 5 min stonden we 4-0 achter. Het ene doelpunt nog mooier dan het andere doelpunt, Ja sknwk had een paar hele goede voetballers in het team die de bal van 20 meter net zo gemakkelijk in het doel schoten. Na de 4 doelpunten kregen we ook wat vaker de bal al kwamen hier niet veel kansen uit. Sknwk kon voor de rust nog 5x scoren en zo gingen we rusten met een 9-0 achterstand.

In 2e helft ging sknwk iets anders voetballen en zo werd het meer een wedstrijd en kregen we zelfs wat kansen, Coert en Randy konden een paar keer op het doel schieten en uit een paar corners werden we een paar keer gevaarlijk. Het was Daniel die namens de Bruse Boys de ere treffer maakte. Aan de andere kant kon sknwk nog 4x scoren maar het was aan Adriaan te danken dat het er niet meer waren, wat hij heeft nog heel wat ballen tegengehouden. De wedstrijd eindigde in een 13-1 nederlaag, maar het was niet eens dat wij niet goed speelden want zo stond Jonathan goed te verdedigen en hield hij niet alleen de bal in de gaten. En als bv. Kees-Jan naar voren ging dan bleef Randy van achteren. En we bleven lopen als we de bal niet hadden, maar sknwk was gewoon veel te goed. Alle supporters weer bedankt voor het aanmoedigen van onze spelers.