Richard v/d Sande vergroot gat op topscorerslijst

Gisteren, zaterdag 19 oktober 2013, speelde alleen S.K.N.W.K. 3 van de seniorenteams van S.K.N.W.K. een competitiewedstrijd. Ze speelden op het eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen M.Z.C. ’11 6. Het een doelpuntrijkduel op dat uiteindelijk in 3-4 eindigde in het voordeel van M.Z.C. ’11 6.

Overigens is de uitslag van ondergeschikt belang na de zware blessure van doelman Leon Quik van S.K.N.W.K. Hij brak na een aantal minuten in de wedstrijd al zijn sleutelbeen (nogmaals heel veel sterkte Leon).

Omdat dit stukje gaat over de topscorer toch nog eventjes aandacht voor hen. De doelpunten namens S.K.N.W.K. 3werden gescoord door Richard v/d Sande, Justin de Bruine en Wim Voorbeijtel. Voor v/d Sande toch al weer zijn 11e doelpunt deze competitie. Wim brengt zijn totaal op 3 doelpunten. En voor Justin was het zijn eerste doelpunt dit seizoen. Het is zelfs zijn allereerste doelpunt bij de senioren van S.K.N.W.K.

Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 3) blijft lijstaanvoerder van de topscorerslijst, nu met 11 treffers. Hij wordt op gepaste afstand gevolgd door Martijn Backx (S.K.N.W.K. 1) met 8 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.