Deel 176

Voor deze editie van ‘Tikkie Terug’ kregen we een mailtje van Geert van der Wielen. Hij was in het verleden trainer van S.K.N.W.K. 1. Hij schreef ons het volgende:

“Zomaar een kleinstukje uit mijn levensverhaal hetgeen ik heb opgeschreven voor mijn kinderen en kleinkinderen. Met vriendelijke groet en het beste met S.K.N.W.K. Zoals je kunt lezen ben ik het niet vergeten. Geert van der Wielen.

In 1976 ben ik gestopt met Brouwershaven en enige tijd later kwamen Wim Stoutjesdijk en Wim Flikweert uit Nieuwerkerk vragen of ik de training wou verzorgen van S.K.N.W.K, omdat zij toen zonder trainer zaten. Ik heb dat toen aanvaard (voor een jaar).

Later heb ik spijt gehad dat ik daar niet wat meer jaren ben gebleven. Het eerste jaar werden zij kampioen en wonnen de Schouwen en Duiveland beker.”

“Een geweldige vereniging in die tijd, waar ik nog dikwijls aan terug denk. Mart en Marcel gingen vaak mee en hebben daar veel gespeeld. Ook konden zij het goed vinden met de spelersgroep en de aanhang en hebben menig ijsje gekregen”.

Dit is de foto van de trotse winnaar van de Schouwen-Duiveland Trofee

De trotse winnaars van de eerste editie van het Schouwen-Duiveland toernooi in 1976, S.K.N.W.K. 1. Geert zit helemaal rechts op de foto.

Op de foto staand v.l.n.r. Wim Matthijsse, Arie Kristalijn, Joost Folmer, Dick van Driel, Banus Neele, grensrechter Jaap de Bruine, Piet Stoutjesdijk, Hans Stoutjesdijk, Piet Vreeke, Huib de Valk en Piet Slootmaker.
Zittend v.l.n.r. Joop Wandel, Cees Prooij, Wim van Putten, Arie Folmer, Jan Tierie, Cor v/d Linde, Kees Radewalt, Peter Regeer en trainer Geert v/d Wielen.
Van de 19 spelers die ingezet werden ontbreekt alleen Peter de Vlieger.