Terneuzen – S.K.N.W.K. 1(B) 4-0

Een beetje laat, maar een verslagje is wel op zijn plaats. In de eerste plaats de accommedatie van terneuzen, met een tribune, kleedkamers, kantine en alles in een bouwwerk. Daar kan de gemeente Schouwen- Duiveland jalours op zijn. En aan de overkant van de Zuiderparklaan in Terneuzen een dergelijk sportpark voor de zaterdagclubs. Bruinisse krijgt dus een nieuw voetbalterrein, maar het zou nog mooier zijn wanneer de Duivelandse clubs allemaal op een sportpark terecht konden, zo tussen de dorpen in. De wedstrijd tussen Terneuzen en SKNWK voor de beker, uitslag 4-0 is dus de eerste verliespartij voor sknwk. Niet gek als je al zo lang ongeslagen bent. En we weten ook dat sknwk met een verzwakt elftal begon en verder in de wedstrijd nog zwakker werd. Nu keek men na een kwartier al tegen een achterstand aan, dat zijn de mannen niet gewend. Martijn kwam ook al gouw in de problemen wat blessureleed betreft. In het begin houdt Koen zijn doel nog schoon.En de gehele verdediging beperkt de achterstand tot de rust tot 1-0. De tweede helft was Wilco hard bezig om wat terug te doen. Eerst schoot hij in de handen van de keeper. Even later lieten ze hem aan de rand vallen terwijl hij doorgebroken was. De vrije trap leverde niets op. En dan bouwd Terneuzen gestadig de score uit tot 4-0. Natuurlijk misten ze Wesley. Tien minuten voor tijd nog een wissel.Richard v d Sande komt er in. En deze jongen presteerd het om drie keer door te breken, waarvan een keer alleen voor de keeper.Jammer voor hem dat dat de afwerking niet goed was.Maar hij heeft een goed inzicht.Toch iets om te onthouden.