S.K.N.W.K. C1 – zierikzee C1(V) 5-2

oefenpotje tegen zierikzee..lekker om zo’n wedstrijdje te spelen in de winterstop..volgende week bij goed weer nog een wedstrijdje in bru…de eerste helft voor de wind..bedoeling om toch te proberen ver naar voren te spelen wat eigenlijk niet het favoriete spelletje is van sknwk,,Martijn opende met een prima doelpunt de score maar verder was het de eerste helft niet al te best….tweede helft meer in laten zakken zoals het meestal het beste gaat en idd ging het ook beter,,Jeroen zag zijn enorme inzet na rust bekroond met 4 doelpunten 1 daarvan was overigens na een schitterende aanval,,drie spelers 1 keer raken en jeroen maakte het af…….eindstand 5-2 bij vlagen werd er redelijk gespeeld,maar nog veel te dikwijls wordt de bal zonder te kijken ingeleverd bij de tegenstander,,wat meer rust en betere coaching zou de juiste oplossing zijn,,maar daar zal zeker weer verder op getrained worden………

geschreven door: t.gelnodig