S.K.N.W.K. 1 – Yerseke(C) 6-0

In een toch wel sportief verlopen wedstrijd en goed geleidt door de scheidsrechter, want dat laatste mag ook wel eens gezegd worden, scoorde Sknwk er weer lustig op los. Na de aftrap door Yerseke, was de bal al spoedig voor de thuisclub. Twee corners achter elkaar brachten niets op. En de druk werd steeds meer opgevoerd.Het middenveld met vooral Sander Uil die voor 90 procent goed uit de duels kwam maakte de Yersekenaren helemaal dol. 8ste minuut schot van Maarten Padmos recht op de keeper. 10de minuut bijna raak door Chris van Vossen. 14de minuut vrije trap mis. Dan in de 31ste minuut draaide Sander Uil op zijn bekende manier weg van de tegenstander, deze beging echter de fout in het strafschopgebied Sander onderuit te halen. DE toegekende strafschop werd door Maarten Padmos benut. De keeper zat er net even aan, maar het harde schot was niet te houden. 38ste minuut vrije trap genomen door Martin Kiesenberg leverde niets op. Maar dan in de 40ste minuut komt de bal door slecht uitverdedigen van Yerseke voor de voeten van Wilco de Valk en van 20 meter haalt hij verwoestend uit en op kniehoogte vliegt de bal in het net dat was dus 2-0 tevens de ruststand. Wilco heeft alles recht gezet wat op Yerseke niet lukte, En dat is de meerwaarde maar ook de taak die hij uit moet voeren. Na de noodzakelijke onderbreking ging Sknwk op zoek naar meer doelpunten. En dat lukte al in de 47ste minuut door Christiaan van Vossen 3-0, door aangeven van Wesley Goud. Een halve minuut later weer raak, Want Wesley kwam alleen voor de keeper en nu maakte hij geen fout en maakte 4-0. En amper 40 seconden daarna een onbegrijpelijke afgekeurde goal. En dan komen twee junioren in het veld, Lex Folmer en Martijn Rentier. Lex deed het goed om ballen op te brengen. En Martijn speelde zich deze wedstrijd totaal in de kijker, door met twee gave goals vanaf de rand de stand op 6-0 te brengen. Al met al een prima wedstrijd met een sterk middenveld een verdediging die maar voor het kiezen had en een aanval die goed scoorde.