W.I.K. ’57 F1 – S.K.N.W.K. F1(C) 0-14

Hehe, eindelijk weer voetballen op de zaterdagmorgen, althans dat dachten we vóór de wedstrijd!
Na de wedstrijd dacht iedereen er echter iets anders over, want ja als je een klasse hoger gaat spelen, zul je ook een klasse beter moeten voetballen en zeker een stapje harder moeten lopen.

10.00 uur was de aftrap thuis tegen het nieuwerkerkse SKNWK F1, in ons achterhoofd hebbende, dat we vorig seizoen ( najaar ) die niet tegen zijn gekomen en dat die dus al een jaar in die poule gespeeld hadden.

Onze gedachte bleek waar te zijn en dat zagen we gelijk aan het spel van de tegenstander.
3 man voor, 3 man achter, niemand op het middenveld en de keeper uiteraard in z`n doel, zo begon SKNWK de aanval op WIK, en weer 1 en weer 1 en weer 1 en ja zo ging het maar door in de 1e helft en dat resulteerde in een 0 – 7 achterstand met de rust.

Na iedereen de huid vol gescholden te hebben ( GRAPJE ) in de rust, gingen we met een lekkere beker ranja in onze buik, weer met volle moed het veld op voor de 2e helft.
Toch hadden we op de een of andere manier weer zin om de achterstand iets minder groot te maken, maar………………………………………………

Waarschijnlijk dacht de trainer van SKNWk er ook zo over, alleen dan andersom gerekend, we gaan deze cijfers verdubbelen, ja en iedereen weet 2 x 0 = en blijft 0 en 2 x 7 = 14 en dat was dus ook de eindstand, nadat Arjan ( Berrevoets ) afgefloten had.

Iedereen had z`n uiterste best gedaan en met name Timon, die een paar ongeloofelijke ballen had gestopt en voorkomen had dat de eindstand nog groter was geworden.

We krijgen dus de komende dinsdagavonden een hoop te doen, maar goed het is en blijft een spelletje en iedereen moet het wel naar zijn of haar zin blijven houden, dat staat voorop.

Nou jongens en meiden, we gaan lekker trainen dinsdagavond en kijken de rest van de week uit naar a.s. zaterdag, dan moeten we tegen Duiveland F1 in Oosterland.