Kloetinge 1 – S.K.N.W.K. 1(B) 8-1

23 Aug. 2008 Kloetinge 1- Sknwk 1 voor de beker op het Wesselo park.Na zeven minuten was de wedstrijd al op slot. wat ging er allemaal mis. Het vergeten van de chirts. Dit maakt deel uit van de organisatie. Maar dat slaat ook op de motivatie. Bij het betreden van het veld door de ploeg was het al te zien aan de hangende koppen. De minuut stilte brak ook nog eens de concentratie, vooral bij de verdedigers. Want na twee minuten 1-0, na zes min. 2-0 en na zeven min. 3-0 waren pure weggevers. Vooral de derde uit een corner, waarbij Martijn Neele aan de grond genageld leek en een aanvaller over zijn schouder inkopte voor de 3-0 was frusterend. Dan loopt er weer een van sknwk tegen een gele kaart aan. Sytse Stins er in Martin Kiesenberg er uit met een blessure. En zo werd Sknwk in de eersre helft al afgedroogd met een ruststand van 6-0. In de tweede helft een omzetting. Martijn Neele ging meer vooruit spelen en Martin Huijsman moest nu de gaten dichtlopen. Maar het werd 7-0. Dan 7-1 door een mooi schot van Wesley Goud. En tenslotte 8-1. Een verliespatij die wat de supporters van sknwk betreft totaal te wijten is aan de verdediging in de eerste fase van de wedstrijd. Maar de indeling door de knvb geeft ook te denken .Want waarom moeten derde klassers het in de eerste ronde al opnemen tegen eerste klassers of zelfs hoofdklassers. En Kloetinge mag de tweede wedstrijd ook thuis spelen en nogmaals tegen een derde klasser. Dat is wel zeer opvallend. Natuurlijk is protesteren zinloos, niet voor en niet na de wedstrijd. Want de knvb is de baas en daar veranderd niks aan.