Aanbieding S.K.N.W.K.-trainingspak !!

Omdat S.K.N.W.K. dit jaar 60 jaar bestaat en Unito Sports ons voor de komende 3 jaar van Jako-kleding gaat voorzien, willen we gezamenlijk een éénmalige aanbieding doen voor alle S.K.N.W.K.-leden. Iedereen krijgt tot 15 oktober a.s. de mogelijkheid een blauw/zwart Jako-trainingspak te kopen, inclusief het S.K.N.W.K.-clublogo en een naam of initialen erop naar keuze (overigens zitten er in het trainingspak in zowel de zakken in het jasje als in de broek ritsen).

Voor de jeugd t/m maat 164 is de prijs € 19,95 (Adviesverkoopprijs is € 48,-)

Voor grotere jeugd en senioren is de prijs € 22,50 (Adviesverkoopprijs is € 58,-)

Trainingspak_jubileum_sknwk_60jaar_unitosports

Het zou natuurlijk mooi zijn als zoveel mogelijk leden hier gebruik van gaan maken en hiermee naar de trainingen en wedstrijden kunnen gaan en S.K.N.W.K. zo een mooie uitstraling geven.

Op de jeugdstartdag zaterdag 23 augustus is Unito Sports aanwezig tussen 10:00 uur en 13:00 en zijn er trainingspakken aanwezig om te passen. Dan kunnen de pakken ook besteld worden en kan de opdruknaam/initialen worden doorgegeven.

Ook nog een vriendelijk verzoek aan alle leiders om deze mooie aanbieding de komende periode veel onder de aandacht te brengen bij de spelers en/of ouders/verzorgers van jeugdleden.

Sponsorcommissie S.K.N.W.K.
Leon v/d Wel

1 reactie op "Aanbieding S.K.N.W.K.-trainingspak !!"

  1. Wat een mooie aanbieding ga er zeker gebruik van maken.

Reacties gesloten.