Dweilen met de kraan open bij S.K.N.W.K. 1

Vanavond speelde S.K.N.W.K. 1 een oefenwedstrijd tegen ’s Heer Arendskerke 1. Althans wedstrijd kan niet van worden gesproken. Het was dweilen met de kraan open. Zowel de regen die met bakken uit de lucht kwam als de tegenstand de S.K.N.W.K. bood aan de gasten. Na een 2-0 ruststand mocht de thuisploeg in de 2e helft maar liefst nog 6x scoren. Zodoende dus een 8-0 eindstand.

 

P1350951

 

Ok, S.K.N.W.K. trad vanavond aan zonder sterkhouders Robert Padmos (vakantie) en Wilco de Valk (lichte blessure), dus dat het lastig zou worden, wisten ze vooraf. Echter tussen lastig en met 8-0 klop krijgen, zit nog een heel groot gat. Overigens moeten we misschien ook de thuisploeg niets te kort doen, want zij profiteerden prima van de geboden ruimte en lieten het balletje soms lekker rond gaan.

 

P1350955

 

Laten we hopen dat dit slechts een incident is. A.s. donderdag wordt er weer getraind en dan zaterdag de eerste bekerwedstrijd. Om 14:30 uur is op het eigen sportpark ‘Het Springer’ Kwadendamme 1 de tegenstander.

2 reacties op "Dweilen met de kraan open bij S.K.N.W.K. 1"

  1. Abrakadabra | 21-08-2014 at 13:19 |

    Wat een wedstrijd.Ze komen niet ver.

  2. Schandalig om de naam van SKNWK zo te verdedigen. De nederlagen worden steeds groter. Oorzaak kan niet alleen 2 spelers zijn. Zal we lweer met gebrek aan inzet zijn geweest.

Reacties gesloten.