Vier seniorenteams S.K.N.W.K. in aktie; slechts twee (doel)punten

Vandaag, zaterdag 13 december 2014, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams weer eens in aktie. Echter was het weer een heel matig weekend. Onze vier seniorenteams wisten slechts 2 doelpunten te maken en er werden slechts twee punten behaald……

De doelpunten vielen bij S.K.N.W.K. 1. Zij moesten de kater wegwerken van de 0-1 nederlaag tegen hekkensluiter Vrederust. Tot ruim in de 2e helft leken de blauw/zwarten dit te gaan doen. Middels doelpunten van Robert Padmos en Stefan Vermeer ging S.K.N.W.K. 1-2 aan de leiding bij Rimboe. Echter toen viel de 2-2 en stortte het als een kaartenhuis in elkaar. Het werd uiteindelijk 5-2. Gelukkig is het nu winterstop. Overigens is Robert Padmos met dit doelpunt op 12 competitietreffers gekomen en blijft hiermee leider van het topscorersklassement bij de senioren. Stefan Vermeer kwam door zijn doelpunt op 7.  Hiermee staat hij op een gedeelde 4e plaats op de ranglijst.

S.K.N.W.K. 2 speelde in Kruiningen het restant van de eerder gestaakte wedstrijd na de armbreuk van Martin Huisman. Echter in 86 minuten wisten ze niet te scoren. Thuisploeg Kruiningen 2 deed dit wel 3x en won zodoende dus met 3-0.

Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ dé kraker tussen S.K.N.W.K. 3 en 4. Hier geen doelpunten, wel twee punten. De wedstrijd eindigde zoals deze begon, dus met 0-0. Voor zowel S.K.N.W.K. 3 als 4 dus één punt toegevoegd aan het totaal.

Robert Padmos blijft dus lijstaanvoerder, nu met 12 treffers. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) scoorde dus vandaag niet (al had hij best wel wat kansjes…..) blijft op de 2e plaats met 10 doelpunten. Ali Zaman (S.K.N.W.K. 2) kwam wegens een blessure niet aktie, blijft de nummer 3 met 9 doelpunten.

Voor S.K.N.W.K. 1 en 2 is het nu winterstop. S.K.N.W.K. 3 en 4 komen aankomende zaterdag nog een keertje in aktie. Kijken of zij de topscorersranglijst nog wat op de schop kunnen gooien…..

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507