Selectie en begeleiding S.K.N.W.K. 1 en vaste supporters morgen met de bus naar Hansweert

Morgen, zaterdag 23 mei 2015, speelt S.K.N.W.K. 1 haar eerste wedstrijd in de na-competitiewedstrijd voor eventuele promotie naar de 3e klasse. Tegenstander in dit eerste duel is Hansweertse Boys 1. De wedstrijd wordt gespeeld te Hansweert. Voor de volledige selectie en begeleiding, aangevuld met vaste supporters rijdt er morgen een bus naar Hansweert. De bus vertrekt morgenmiddag om 12:30 uur, dus zorg dat je op tijd bent !!

Deze bus is mede mogelijk gemaakt door Busbedrijf Van Oeveren uit Zierikzee. Door bemiddeling van Harald Kesteloo, een anonieme sponsor en een kleine bijdrage van de vereniging is deze busreis mede mogelijk gemaakt. Allen hartelijk dank daarvoor.

van_oeveren_bus

2 reacties op "Selectie en begeleiding S.K.N.W.K. 1 en vaste supporters morgen met de bus naar Hansweert"

  1. Is dat (heel) belangrijk?

    De organisatie heeft (geprobeerd) de mensen die bijna altijd bij de uitwedstrijden aanwezig zijn, benaderd en gevraagd of ze mee willen rijden. Dit aangevuld met de complete selectie, technischestaf en bestuur zorgt ervoor dat de bus (bijna) vol is.

    Maar als jij vindt dat je ook een vaste supporter bent, neem dan even contact op met iemand van het bestuur. Er is dan vast nog wel een plaatsje vrij voor je in de bus.

    Tot vanmiddag…..?

  2. Vanaf wanneer ben je vaste supporter of is er een lijst vaste supporters?

Reacties gesloten.