Wim Voorbeijtel met 4 treffers gelijk al weer koploper topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 17 september 2016, speelden voor het eerst dit seizoen alle vier onze seniorenteams een competitiewedstrijd. Het was een prima weekend. S.K.N.W.K. 1, 3 en 4 wisten hun duels te winnen. S.K.N.W.K. 2 nam een puntje mee uit Zierikzee.

S.K.N.W.K. 1 won knap de lastige uitwedstrijd bij Olympia ’60 1 te Dongen. Man of the Match was Remco v/d Berge die met twee treffers een groot aandeel had in de schitterende overwinning. Maarten Padmos (strafschop) en invaller Ali Zaman (zijn 2e van het seizoen) scoorden de andere 2 doelpunten in de 2-4 winstpartij.

Zoals gezegd speelde S.K.N.W.K. 2 gelijk tegen M.Z.C. ’11 3 (onder leiding van Walter de Jonge, vorig seizoen nog trainer/coach van S.K.N.W.K. 1). Carlo v/d Maas bracht met zijn 2e treffer van het seizoen S.K.N.W.K. 2 eerst nog op voorsprong, maar de thuisploeg scoorde uiteindelijk nog de 1-1.

Het 3e team kwam in actie tegen Colijnsplaatse Boys 3. Maurice Pollemans bracht de blauw/zwarten op een 1-0 voorsprong. Deze treffer bleek uiteindelijk de enige van dit duel te zijn en leverde dus 3 punten op.

sam_3541

Wim Voorbeijtel

Tot slot onze baggerschuit. Gehuld in een schitterend nieuw tenue wonnen ze met maar liefst 5-2 van Cortgene 1. De clubtopscorer van vorig seizoen, Wim Voorbeijtel, kende een prima start van het seizoen. Hij maakte er ”ff’ 4. René ‘Spiekur’ v/d Bos maakte het andere doelpunt.

Bij S.K.N.W.K. 1 scoorde René Verschoor de 0-1. Ali Zaman bracht de tussenstand op 0-2 waarna de thuisploeg uit een ‘pingel’ in blessuretijd nog 1-2 wist te maken. Carlo v/d Maas zette S.K.N.W.K. 2 nog op een 1-0 voorsprong, maar dit mocht uiteindelijk niet baten.

Zodoende is Wim Voorbeijtel gelijk al weer clubtopscorer bij de senioren. Hij wordt achtervolgd door het trio Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1), Carlo v/d Maas (S.K.N.W.K. 2) en Ali Zaman (S.K.N.W.K. 1) die allen 2x wisten te scoren deze competitie.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017