Matige wedstrijd S.K.N.W.K. 1 tegen N.O.A.D. ’67 1 levert wel 3 punten op (1-3)

Na de verliespartij van vorige week tegen W.H.S. moest S.K.N.W.K. 1 weer tegen een Thoolse tegenstander, namelijk N.O.A.D. ’67 te Sint-Philipsland. In het eerste half uur  van de wedstrijd ging S.K.N.W.K. door waar het afgelopen zaterdag gebleven was. Dus dat betekent te slap in de duels, (te)veel balverlies en de thuisploeg profiteerde daar na een kwartier al van. Het was spits Den Engelsman die simpel wegdraaide van z’n directe tegenstander en keeper Mike Bakker van dichtbij kon passeren 1-0.

p1470540

Weer niet goed bij de les in de beginfase en je kijkt dus weer tegen een achterstand aan. N.O.A.D. ’67 probeerde daarna door te drukken maar geleidelijk aan ging S.K.N.W.K. weer “voetballen”. Na een paar kleine mogelijkheden voor o.a. Machiel Schot  kwam dan na een half uur spelen de gelijkmaker. In de omschakeling ging Robert Padmos er vandoor. Remco v/d Berge kwam links over Robert heen die precies op tijd de bal mee gaf en Remco maakte alleen voor de keeper geen fout 1-1. Een prachtig uitgespeelde goal.

p1470559

S.K.N.W.K. zette daarna wat meer aan en vijf minuten later was het al weer raak. Remco v/d Berge met het listige steekballetje en Machiel schot met de perfecte afronding 1-2. Met deze tussenstand gingen beide ploegen de rust in.

p1470581

In de tweede helft zou je verwachtten dat S.K.N.W.K. geruggesteund door de voorsprong door zou gaan, maar niks was minder waar. Wat er mis kon gaan, ging mis. Verkeerde passes, simpel balverlies en alle tweede ballen waren voor N.O.A.D. Die konden makkelijk de weg naar voren vinden, maar echte grote kansen konden de geelhemden niet afdwingen. Een paar schietkansen kwamen er wel, maar daar gooiden de verdedigers van S.K.N.W.K. zich prima voor zodat Mike Bakker nog niet in actie hoefde te komen.

p1470605

Eén minuut voor tijd kreeg N.O.A.D. ’67 1 nog wel een levensgrote kans. Gelukkig werd van een meter of drie recht op Mike geschoten zodat de blauw/zwarten daar heel goed weg kwamen. N.O.A.D. bleef de bal er in pompen, maar het doelpunt viel aan de andere kant. De ingevallen Ali Zaman stuurde Remco v/d Berg weg over rechts. Die kwam naar binnen en schoot de bal fantastisch in de kruising. Een juweel van een doelpunt, al moet gezegd worden dat dit 1 van de weinige hoogtepuntjes was na rust van een matig S.K.N.W.K.

p1470607
Maar wel weer drie punten in een uitwedstrijd en dat telt!!  Volgende week de derby tegen Duiveland op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Laten we dan maar hopen dat het wel een keer gaat lopen in een thuiswedstrijd.

1 reactie op "Matige wedstrijd S.K.N.W.K. 1 tegen N.O.A.D. ’67 1 levert wel 3 punten op (1-3)"

1. C.Stoutjesdijk | 02-10-2016 at 17:05 |

De eerste helft bracht SKNWK een 1-2 voorsprong op.Na een kwartier was het 1-0 voor
    NOAD.Maar naar gelang de wedstrijd vorderde kwam SKNWK beter in zijn spel.En na een halfuur was de stand gelijk.Met een geraffineerde aanval was het Remco v/d Berge die gelijk maakte.Niet veel later was het Machiel Schot die de 1-2 aantekende.De tweede helft was voor NOAD.Keer op keer vielen ze aan.Maar doelpunten bleven uit.Bij een van de spaarzame aan vallen van SKNWK kwam Remco v/d Berge in het bezit van de bal.Hij omspeelde drie man en liet toen een schot los en deze dwarrelde precies in de linker bovenhoek en dat was 1-3.Er zat veel effect in die bal.Dat was een goal ala Robben.ZAterdag tegen Duiveland.Succes mannen.