S.K.N.W.K. JO19-1 heeft a.s. zaterdag aan één punt genoeg voor prolongatie titel

S.K.N.W.K. 1 wist afgelopen zaterdag, 22 april 2017, in Oosterland de derby tegen Duiveland JO19-1 met 2-5 te winnen. Een keurig resultaat !! Door deze overwinning zijn de blauw/zwarten na 8 van de 10 gespeelde wedstrijden nog steeds zonder puntverlies en dus de koploper. Door de overige resultaten van zaterdag komt het kampioenschap nu wel heel dichtbij.

A.s. zaterdag, 29 april 2017, speelt S.K.N.W.K. JO19-1 op het eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen de nummer laatst van de ranglijst, H.H.V.C. JO19-2. De Nieuwerkerkers hebben aan één punt genoeg om de titel die ze voor de winterstop ook al in de wacht wisten te slepen te prolongeren. Aftrap van dit kampioensduel is 11:15 uur.

Uiteraard wensen we JO19-1 alvast heel veel succes.

De stand is op dit moment als volgt:

3 reacties op "S.K.N.W.K. JO19-1 heeft a.s. zaterdag aan één punt genoeg voor prolongatie titel"

  1. Chris van oudheusden | 30-04-2017 at 16:09 |

    Nou C stoutjesdijk dan adviseer ik je om niet meer bij het eerste te komen kijken jij blij wij blij.

  2. Beste CS, deze jongens uit Hulst staan laatste in een junioren competitie en de vergelijking is niet helemaal aan de orde. Onze JO19 laten inderdaad zien hoe het ook gespeeld kan worden respect ?

  3. C Stoutjesdijk | 29-04-2017 at 16:56 |

    Ik heb de A junioren twee keer bezig gezien.Veertien dagen geleden met die harde wind,en vandaag 29 april.Nou ik moet zeggen mijn complimenten voor die jongens het was perfect zo die speelden.En iedere keer luisterden ze naar de trainer.Ze speelden zeer conpact en ze veroverden elke keer de bal.Hulst kwam er bijna niet aan te pas.Met dit elftal verslaan ze het eerste van SKNWK.Want die laten niks zien.Provisiat met dit kampioenschap.

Reacties gesloten.