Voetgolfbaan op veld 2 is een groot succes

Ter ere van de slotdag van onze jeugdteams van dit seizoen én het eindfeest voor onze seniorenleden werd ons tweede veld vorige week omgebouwd tot een heuse voetgolfbaan. Dit kon uiteraard ook mede vanwege het feit dat dit veld in de komende maanden toch zal worden vervangen door een kunstgrasveld !!

Onze eigen feestcommissie had een mooie baan met 9 holes gebouwd. Diverse obstakels en bunkers waren er in geplaatst. Er was een hole vlak bij de sloot (dus de stok om de bal uit het water te vissen is veelvuldig gebruikt 😉 ). Er waren balen stro, trekker banden en zelfs een wasmaschine waarbij er punten van het totaal mochten worden afgetrokken als het lukte de bal daarin te deponeren (dat viel trouwens niet mee).

Uiteraard was er een heuse scorekaart (met op de achterzijde de volledige baan uitgetekend) !!

In de ochtenduren en begin van de middag mochten onze jeugdteams JO7-1 t/m JO16-1 deze baan uitproberen. ’s Middags in de rust van het thuisduel hebben enkele spelers van het 3e de baan een keertje ‘gelopen’. Maar vooral ’s avonds tijdens het eindfeest werd er door de seniorenteams (+ aanhang) volop gebruik gemaakt van de baan. Erg leuk om te zien.

Vooral in de avonduren leek het steeds beter te gaan (althans als je de mensen mocht horen 😉 ). Maar uiteindelijk ligt de laagste score van deze baan met 9 holes rond de 30 ‘slagen’ (schoppen) !!

Het bleek echt een heel groot succes !! Dank aan de feestcommissie voor dit idee en de organisatie.

Elders op de site in de diverse Fotoboeken van afgelopen zaterdag staan nog meer foto’s van dit fenomeen.