Slechts 3 treffers dit weekend bij senioren SKNWK

Slechts 3 treffers waren er te bewonderen dit weekend bij S.K.N.W.K. 1, 2, 3 en 4. Dit betekende overigens voor S.K.N.W.K. 4 genoeg, want zij wonnen hierdoor hun duel met 1-0 van Brouwershaven 2. René v/d Bos tekende voor de enige treffer en schroeft hiermee z’n totaal dit seizoen op naar 7.

De andere treffers werden gescoord bij het eerste en tweede. Robbert Padmos bracht z’n ploeg tegen Kapelle 1 terug in de wedstrijd, 1-1, maar kon hiermee niet voorkomen dat de terechte winst naar Kapelle ging. Uitslag 4-1. Timo Verkaart, die eerst al met de B-tjes had gevoetbald, zorgde met zijn treffer voor een gelijke stand bij Kloetinge 3 – S.K.N.W.K. 2.

Michèl Flikweert blijft de ranglijst aanvoeren met 19 treffers. Naaste belager van hem is Wesley Goud (S.K.N.W.K. 1) met 16 doelpunten.

Robby Koster heeft 15 doelpunten op z’n naam staan. Hij is hiermee de nummer 3 op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Michèl Flikweert blijft met nog één competitiewedstrijd alleen koploper op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

3 reacties op "Slechts 3 treffers dit weekend bij senioren SKNWK"

  1. Mediumvisor | 26-04-2009 at 18:00 |

    Sorry Timo, heb het aangepast.

    LP, was idd een mooie goal, maar ik wilde deze maar niet meetellen

  2. ik had er ook nog één, de eerste minuut !#$!#!

  3. Telt het doelpunt van Timo Verkaart, dat hij maakte bij SKNWK2, niet mee bij de senioren??

Reacties gesloten.