Opruimen veldmeubilair na training en wedstrijd!!

Van de Gemeente Schouwen-Duiveland ontvingen we onderstaande mail:

Aan de besturen van de geadresseerde sport-/voetbalverenigingen en anderen

Beste mensen,

Eind augustus/begin september 2009 hebben wij u gewezen op het door uw vereniging na iedere training en wedstrijd consequent opruimen/aan de kant zetten van het “losse” veldmeubilair en het ophalen van de doelnetten. Dit om het diverse onderhoud (maaien, vegen enz.) door de gemeente op een zo efficient mogelijke wijze (en zonder enige kans op eventuele schade) te laten plaatsvinden.

De praktijk laat inmiddels zien dat ons verzoek om hiermee rekening te houden bepaald niet wordt opgevolgd! Dit geldt min of meer eilandbreed. Dat vinden wij niet alleen bijzonder jammer maar het belemmert onze onderhoudsmedewerkers in de uitvoering van hun werkzaamheden. En dat kan ook consequenties voor het gebruik van de velden hebben als het gaat om de kwaliteit van het onderhoud. Wij zijn van mening in voorkomende gevallen niet daarop te kunnen worden aangesproken.

In dat kader doen wij een beroep op u om uw trainers/begeleiders/coaches (en spelers) van de inhoud van dit bericht in kennis te stellen!

Wij gaan er van uit u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geinformeerd.

Vriendelijke groeten,

namens Adrie Verhulst en de betreffende onderhoudsmedewerkers van afdeling Openbare Werken,

Denny de Vos
Afdeling Samenleving/Sportzaken

1 reactie op "Opruimen veldmeubilair na training en wedstrijd!!"

  1. Leuk bericht van de gemeente. Ook fijn dat als ze zelf in gebreke zijn, ze er alles aan doen om dit op een zo fijn mogelijke manier op te lossen. Dat bleek woensdag wel. Ze waren 14 dagen te laat met kunstmest strooien, en precies op de laatste dag van het JOVZ voetbalkamp was het ingepland om dit te doen. De gemeente-medewerker heeft er werkelijk alles aan gedaan om op een later tijdstip terug te komen( niet dus), en na telefonisch contact met Denny de Vos kreeg hij opdracht om dat dan maar om 12.00 uur te doen, als de kinderen zaten te eten. Gelukkig is er niets gebeurt met open wondjes of zoiets. Maar het had zomaar kunnen gebeuren dat er kinderen met vervelende infecties hadden kunnen rondlopen. Waarom is er geen aanpassing geweest en op donderdag kunstmest gestrooid? We zullen het waarschijnlijk nooit weten. Gemeente, Bah.

Reacties gesloten.