SSV’65 2 zorgt voor een Zeeuws elftal

Met de degradatie van Hoek 2 leek het tweede elftal van Kloetinge volgend seizoen solo de Zeeuwse eer in de reserve hoofdklasse te moeten verdedigen. Zaterdag kwam daarin echter verandering. Door een 2-2-gelijkspel bij Heerjansdam 3 (twee goals van Rico de Putter) werd het tweede van SSV’65 kampioen in de reserve eerste klasse en promoveerde daarmee naar de reserve hoofdklasse.

Kloetinge 2 en SSV’65 2 kunnen zelfs nog gezelschap krijgen van een derde Zeeuwse team. GPC Vlissingen 2 is nog in de race voor de tweede promotieplaats, hoewel het team de laatste weken de nederlagen aan elkaar rijgt. Ook Terneuzense Boys 2 is op de laatste speeldag nog niet kansloos. Beide teams speelden al eerder in de reserve hoofdklasse.

SSV’65 2, getraind door oud-speler Peter Groenewegen die eerder kampioen werd met het eerste van SKNWK, is het elfde Zeeuwse team dat de reserve hoofdklasse bereikt. Kloetinge 2 achterhaalt volgend seizoen Hoek 2 qua aantal seizoenen op dat niveau.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/