Matige oefenwedstrijd S.K.N.W.K. 1 tegen Bruse Boys 2 eindigt in 1-0 nederlaag

Was het vorige week ondanks de nederlaag nog best positief, vandaag was het allemaal wat minder bij S.K.N.W.K. 1. Vorige week was ’s Heer Arendskerke 1 nipt met 2-1 te sterk voor de Nieuwerkerkers, deze middag dolf S.K.N.W.K. 1 het onderspit tegen Bruse Boys 2. Uiteindelijk won de thuisploeg met 1-0.

DSC00420

Al had S.K.N.W.K. deze onnodige nederlaag met name in de 1e helft aan zichzelf te danken. Een paar goede kansen werden niet verzilverd en als zelfs een strafschop niet wordt benut (Remco v/d Berge kreeg de bal niet in het doel) dan weet je dat het een lastige middag gaat worden. Overigens miste de blauw/zwarten vandaag behoorlijk wat ‘basis’-spelers (o.a. Robert Padmos, Mike Bakker, Maarten Padmos, Carlo v/d Maas), maar dit geeft aan de andere kant de trainer de mogelijkheid om andere spelers aan het werk te zien.

DSC00412

Zo keepte vanmiddag de pas 16 jarige Kenneth Boogerd (hij is dit seizoen overgekomen vanuit de jeugd van M.Z.C. ’11 om bij S.K.N.W.K. in de B’s te gaan spelen). Vanmiddag maakte hij dus zijn debuut bij S.K.N.W.K. en dus in de senioren. Hij deed het echt heel erg goed en liet zien een prima keeper te zijn !!

DSC00434

Omdat S.K.N.W.K. dus in de eerste helft verzuimde om te scoren, gingen beide ploegen met een 0-0 tussenstand om een bakje thee. In de 2e helft was het aan Nieuwerkerse-zijde niet veel beter. Te vaak werd de verkeerde beslissing genomen en met name in de passing was het allemaal erg slordig. Omdat ‘Bru’ uiteindelijk uit een vrije trap een beetje gelukkig op 1-0 kwam, moest S.K.N.W.K. nog in de achtervolging om in  ieder geval nog gelijk te spelen.

DSC00431

De ingevallen Lourus-Jan Verton kreeg nog een hele grote mogelijkheid, maar zijn inzet was te zwak om tot een doelpunt te promoveren. In de slotfase schoot Remco v/d Berge nog tegen de paal, zodat S.K.N.W.K. met een 1-0 nederlaag van het veld ging.

DSC00474

A.s. dinsdag, 18 augustus 2015, oefenwedstrijd nummer 3 voor S.K.N.W.K. 1. Dan is Heinkenszand 1 de tegenstander. Opnieuw een uitduel voor S.K.N.W.K., aanvang is 19:30 uur.