Oudste S.K.N.W.K.-supporter Reijer van der Vlugt overleden

Op 2e kerstdag, 26 december 2017, bereikte ons het droevige nieuws dat op 94-jarige leeftijd Reijer van der Vlugt is overleden. Reijer was met deze respectabele leeftijd absoluut onze oudste supporter.

Tot voor kort bezocht hij de wedstrijden van S.K.N.W.K. 1 (op het laatst alleen nog de thuiswedstrijden). Daarnaast ging hij ook elke maandag- en vrijdagmiddag om een bakje koffie op sportpark ‘Het Springer’ bij het vaste clubje van de onderhoudscommissie die dan lijnen kalken, kleedkamers schoonmaken en vele andere hand en spandiensten verrichten.

De uitvaart heeft vandaag, vrijdag 29 december 2017, in besloten kring plaats gevonden. Vanaf deze plaats willen we zijn vrouw en verdere familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte toewensen bij het dragen van dit grote verlies.

1 reactie op "Oudste S.K.N.W.K.-supporter Reijer van der Vlugt overleden"

  1. John R. | 01-02-2018 at 04:43 |

    Hallo, ik ben Reijer’s kleinzoon John in de Verenigde Staten. Bedankt voor de vriendelijke woorden over mijn geweldige grootvader. Ik weet dat je voetbalteam hem heel gelukkig maakte. Denk aan hem als je een doelpunt maakt! Misschien houdt hij je in de gaten vanuit de hemel …

Reacties gesloten.