Gebruik van de velden periode opdooi

Onderstaande brief kreeg het bestuur van S.K.N.W.K. van de Gemeente Schouwen-Duiveland ter kennisgeving en is vandaag verstuurd naar alle consuls en regioconsul. Het gaat over het bespelen van de trainings- wedstrijdvelden in deze periode.

Onderwerp: gebruik trainings- en wedstrijdvelden periode opdooi

Geachte heer,

Momenteel bevinden wij ons in een periode van vorst en (mogelijke) opdooi. Het zal voor een ieder duidelijk zijn dat vooral ten tijde van opdooi dit gevolgen kan hebben voor het al dan niet kunnen bespelen van de trainings- en wedstrijdvelden op de voetbalaccommodaties.

Hoewel wij uitgaan van een juist gebruik van ieders verantwoordelijkheid wijzen wij u toch, wellicht ten overvloede, op het (laten) bespelen van de trainings- en wedstrijdvelden in dié gevallen, waarin dit als twijfelachtig kan worden beschouwd.

Wij verzoeken u (en de voetbalverenigingen) grote voorzichtigheid te betrachten met het in dié gevallen gebruik laten maken van bedoelde velden. De kans op het ontstaan van (voorlopig) onherstelbare schade is dan reëel aanwezig.

Wij vertrouwen er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. De voetbalverenigingen en de regioconsul zijn van de inhoud van deze brief op de hoogte gebracht.

Met vriendelijke groet,

Namens Adrie Verhulst,
afdeling Openbare Werken,

Denny de Vos,
Afdeling Samenleving/Sportzaken